Notice: fwrite(): write of 202 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 220 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 222 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 180 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 180 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 200 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 200 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 200 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 200 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 200 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 200 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 200 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 201 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 200 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 201 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 200 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 201 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 201 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 201 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 201 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 201 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 201 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 201 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 201 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 201 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 201 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 201 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 201 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 201 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 201 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31

Notice: fwrite(): write of 201 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/intermuz/zvuk.in.ua/www/system/library/log.php on line 31
Політика конфіденційності
Menu
Your Cart
Увага! Сайт знаходиться в розробці

Політика конфіденційності

Дана Політика конфіденційності (далі - Політика) діє відносно збору, зберігання, використання та розголошення всієї інформації, яку інтернет-магазин «zvuk.in.ua» (далі - Магазин), розташований на доменному імені https: //zvuk.in.ua /, адреса магазину, може отримати про фізичну особу (далі - Користувач) під час використання їм сайту магазину.


Політика розроблена і реалізується відповідно до законодавства України:

Конституція України

Закон України «Про захист персональних даних»


загальні положення

Використання Користувачем сайту Магазину означає автоматичну згоду з цією Політикою і умовами обробки персональних даних Користувача.

У разі незгоди з умовами Політики Користувач повинен припинити використання сайту Магазину.


Вибачте за тимчасові незручності збирається

Персональні дані надаються Користувачем в добровільному порядку при реєстрації на сайті Магазину або оформленні замовлення для покупки товару і можуть включати в себе наступну інформацію:

прізвище ім'я по батькові;

контактний телефон;

адреса електронної пошти (e-mail);

адреса доставки товару;

адреса проживання;

паспортні дані;

реквізити кредитної карти.

Магазин також отримує дані, які автоматично передаються в процесі використання Користувачем сайту Магазину і можуть включати в себе наступну інформацію:

IP-адреса;

файли cookie.


Використання зібраних даних

Завдяки отриманим даними забезпечується підтримка, захист, а також безпеку користувачів і Магазину.

Персональні дані Користувача можуть використовуватися для:

інформування про статус замовлення;

розсилки та інших повідомлень від імені Магазину;

створення облікового запису при бажанні самого Користувача;

надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки.


Інформація, яка може надаватися третім особам

Користувач погоджується з тим, що його персональні дані можуть надаватися третім особам, зокрема, кур'єрським службам, організаціям поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно з метою виконання його замовлення.


Захист інформації

Магазин робимо все можливе для того, щоб убезпечити себе і своїх користувачів від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття чи знищення зберігаються у нього даних.

Всі дані зберігаються в зашифрованому вигляді.


Зміни політики конфіденційності

Політика конфіденційності може змінюватися. Всі оновлення Політики відображаються на цій сторінці.